Harraste ja työtila

Citytalli® toimii ratkaisuna silloin, kun harrastelu tai työnteko vaatii lisäneliöitä. Tila toimii omalle työskentelylle ja siihen liittyvälle välineistölle pyhitettynä lisätilana, jossa itse puuhailuun keskittyminenkin on helpompaa. Viihtyisyyttä voidaan lisätä esimerkiksi parven ja minikeittiön avulla.

 

Kun omat tallitilat eivät enää riitä

Oulun Urheiluautoilijat eli OUA on 1960-luvulla perustettu autoilu- ja monitoimiurheiluseura. Aktiivisen seuran toiminta on vilkasta ja toiminnan kasvaessa koettiin, että esimerkiksi seuran järjestämien kilpailuiden järjestämiseen kaivattaisiin lisää tilaa. ”Toiminta ja sen asettamat vaatimukset ovat kasvaneet siinä määrin, ettei sitä voida enää pyörittää kotitallista päin, kuten ehkä joskus seuran menneinä vuosina. Nykyisellään seuraa pyöritetään kuten yritystä, ja se vaati kunnolliset tilat yhteisiin kokouksiin ja muihin kokoontumisiin”, täsmentää seuran kunniapuheenjohtaja George ”Keeke” Kettunen.

Oulun Urheiluautoilijoiden tallitila jakaantuu näppärästi kahteen osaan, joista toinen on toimistokäytössä ja toinen toimii sekä varastona että välineistön huolto- ja pesutilana. Toimistotilasta löytyy kokouspöytä, joka mahdollistaa hieman suuremmankin kokouksen koollekutsumisen ja kestitsemisen mahdollistaa tiloista löytyvä keittiö. Seura vertaili muuttoaikeissaan muitakin mahdollisuuksia, mutta päätyi lopulta valitsemaan Citytalli®-tilan sen vastatessa parhaiten heidän vaatimuksiinsa ja hinnan ollessa linjassa varusteluun nähden. Erityistä kiitosta saavat tallin hyvä sijainti ja kiinteistön muut hyvät ratkaisut kuten lattialämmitys.

”Näihin tiloihin saatiin kaikki mitä haluttiin. Myös hinta oli hyvin linjassa varusteluun nähden. Toimiva kokonaisuus meidän tarkoituksiin!” George ”Keeke” Kettunen 

Citytalli Oulun UrheiluautoilijatCitytalli OUA