Tilat yrityksille

Citytalli® toimii loistavasti myös yritystoiminnan kiintopisteenä. Talli on helposti muokattavissa yrityksesi käyttötarkoitukseen sopivaksi; parven avulla tallitilan jako onnistuu esimerkiksi alakerran varastoon ja yläkerran toimistotiloihin, jotka voivat toimia tapaamis -ja kokouspaikkana.

 

Tuning scene – do not cross

Tekant on mopojen ja skoottereiden tuning- ja yleisosia jälleenmyyvä pienyritys, joka tarjoaa kattavan ja yhä edelleen laajenevan tuotevalikoiman. Toiminnan kasvaessa yritystoiminnalle päätettiin hankkia toimitilat. Tekant on hyödyntänyt Citytalli®-tilaa siten, että se toimii yhdistettynä varasto-, myymälä- ja toimistotilana. Tila on jaettu parven avulla alakertaan, josta löytyy tuotevarasto ja verkkokauppalähetysten pakkausmateriaalit, kun taas parvella on mahdollista hoitaa yrityksen ja verkkokaupan pyörittämiseen liittyvät paperihommat.

Yrityksen toiminta keskittyy pääasiallisesti verkkokauppaan, joten sijainnilla ei sen puolesta ole suurta merkitystä. Osa lähellä asuvista asiakkaista noutaa kuitenkin tuotteet suoraa tallitiloista, ja myös heitä on mukava palvella, kun yrityksellä on selkeä toimipiste.

”Ollaan kyllä koettu, että sijainti on myöskin meidän asiakaskunnan, mopoilla ja skoottereilla liikkuvien, kannalta hyvä. Tänne on helppo ja kätevä tulla, vaikkei ihan ydinkeskustassa ollakaan”, Teemu lisää.

 

 

Entisöintiä, puhdistusta ja kaiverrustöitä

Citytalli®-tiloissa toimintaansa pyörittää myös Kaiverrus Kivikon Köpi Dahlström. Hänelle Citytalli toimii päivittäisenä työtilana, joka tarjoaa tarvittavan varustelun hautakivien työstämiseen. Verstaana toimivassa tilassa muun muassa entisöidään, puhdistetaan ja kaiverretaan hautakiviä.

”Tekniset tiedot osuivat kerrasta kohdilleen tarpeidemme kanssa, joten valinta oli sitä myöden selvä,” Köpi summaa.

 Citytalli yritysCitytalli yritys2

 

 
TALLI MAHDOLLISTAA KAIKENNÄKÖISEN YRITYSTOIMINTAAN LIITTYVÄN TOUHUSTELUN

QMaint on oululainen rakennusyritys, jonka välineet ja tarpeisto säilyvät kätevästi Citytallli®-tiloissa.

”Tällä hetkellä tallitila toimii meillä varasto- ja työskentelytilana. Pientä yritystoimintaan liittyvää touhustelun tarvetta on aina ja onhan se hyvä, että sitä varten on erikseen kunnon tila. Tilan varustelu toki mahdollistaa myös monipuolisemmankin käytön jatkossa.”

”Tänne on kyllä mukava ja helppo tulla: sijainti on hyvä ja plussaa siistin näköisistä halleista ja halliympäristöstä. Lisäksi käytössämme oleva tallin kaukosäätöinen ovi nopeuttaa tavaroiden lastausta entisestään.”

Citytalli qmaintCitytalli toimitila