Citytallit®

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset ja kattavasti vakiovarustellut tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.Millaiseen käyttötarkoitukseen sinä tarvitsisit lisäneliöitä?

Kohteet

OULU

TOPPILA

OULU

Uusi Citytalli® kohde tulossa loistavalle sijainnille Toppilaan, vain 3 kilometrin päähän Oulun keskustasta. Kohteeseen valmistuu perustalleja ja pienvarastoja.

LUE LISÄÄ

JAAKOLANTIE 9

OULU

Uusi kohde myynnissä Oulussa. Oulunlahden Citytalli® valmistuu talvella 2021. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jaakolantiellä. Kohteen tallikoot ovat 28 m2-76,5 m2 välillä. Kohde on nyt myynnissä. Ole nopea ja varaa omasi – tallitiloilla on nyt kova kysyntä!

LUE LISÄÄ

KEMPELE

MOOTTORIKUJA

KEMPELE

Kempeleen toinen Citytalli®-kohde sijaitsee Hakamaan teollisuusalueella, Moottorikujalla. Kohteesta löytyy kolmen kokoisia halleja: 98,5m2, 104,5 m2 ja 125,1 m² . Kohde on nyt myynnissä. Ole nopea ja varaa omasi – tallitiloilla on nyt kova kysyntä!

LUE LISÄÄ

MUUT KOHTEET

GNEISSITIE 21

OULU

Oulun Gneissitien Citytalli®-kohteeseen valmistuu tallitiloja ja yritystiloja, joilla on käytössään yhteiset asiakas- ja neuvottelutilat, keittiö ja sauna. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

TAKALAANILA

OULU

Oulun Takalaanilassa sijaitseva, Hajottamotielle on tulossa uusi Citytalli®-kohde löytyy osoitteesta Hajottamotie 3. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

NAPAPIIRI 1

ROVANIEMI

Rovaniemen Napapiirille Innokaaren ensimmäinen Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Innokaari 14. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

NAPAPIIRI 2

ROVANIEMI

Rovaniemen Innokaaren uusin Citytalli®-kohteemme sijaitsee loistavalla paikalla lentokentän läheisyydessä. Kohde on valmistunut marraskuussa 2019. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

MAIKKULA

OULU

Citytalli® Maikkulan kohteemme sijaitsee osoitteessa Haarasuonkuja 1, 90240 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

KARHUNKEDONTIE

OULU

Karhunkedontien Citytalli® kohteemme sijaitsee osoitteessa Karhunkedontie 6, 90410 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

GNEISSITIE

OULU

Gneissitien Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Gneissitie 19, Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

REVONTIE

HAUKIPUDAS

Haukiputaan Revontien uudessa Citytalli®-kohteessa on kaukolämpö, lattialämmitys ja oma tontti. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

LAAKERIKUJAN TALLIT

OULU

Laakerikujan Citytalli®-kohteen hallit A, B, C ja D sijaitsevat osoitteissa Laakerikuja 2 ja 6, 90630 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

HAKAMAA 2

KEMPELE

Uusi Citytalli®-kohde hyvällä sijainnilla Kempeleessä, Hakamaan teollisuusalueella Pulkkisentiellä. Tallit ovat muuttovalmiita. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

OSTA TAI VUOKRAA OMA TALLI?

KATSO TALLIT

Ota yhteyttä


  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  MEISTÄ

  Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.
  Tutustu talleihin

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä