ROVANIEMI

NAPAPIIRI 2

ROVANIEMI

Rovaniemen Innokaareen, lentokentän läheisyyteen on tulossa toinen Citytalli®-kohde. Kohteeseen valmistuvat tallit ovat kooltaan alkaen 27 neliötä ja ne valmistuvat syksyllä 2019.

LUE LISÄÄ

NAPAPIIRI 1

ROVANIEMI

Rovaniemen Napapiirille Innokaareen, lentokentän läheisyyteen rakennettiin uusi Citytalli®-kohde. Kohteessa on maalämmöllä tasaisesti lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys ja kattava vakiovarustelu.

LUE LISÄÄ

KEMPELE

HAKAMAA 1

KEMPELE

Rakennamme Citytalli®-kohteen hyvälle sijainnille Kempeleeseen, Hakamaan teollisuusalueelle Moottorikujalle. Kohde valmistuu syksyllä 2019.

LUE LISÄÄ

HAKAMAA 2

KEMPELE

Rakennamme Citytalli®-kohteen hyvälle sijainnille Kempeleeseen, Hakamaan teollisuusalueelle Pulkkisentielle. Kohde valmistuu syksyllä 2019.

LUE LISÄÄ

OULU

GNEISSITIE 21

OULU

Oulun Gneissitien Citytalli®-kohteeseen valmistuu tallitiloja ja yritystiloja, joilla on käytössään yhteiset asiakas- ja neuvottelutilat, keittiö ja sauna.

LUE LISÄÄ

TAKALAANILA

OULU

Oulun keskustan läheisyyteen Takalaanilaan, Hajottamotielle on tulossa uusi Citytalli®-kohde. Kohteessa kaukolämmöllä lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys sekä oma tontti.

LUE LISÄÄ

HAUKIPUDAS

REVONTIE

HAUKIPUDAS

Haukiputaan Revontien uudessa Citytalli®-kohteessa on kaukolämpö, lattialämmitys ja oma tontti.
Loistavalla sijainnilla!

LUE LISÄÄ

MUUT KOHTEET

MAIKKULA

OULU

Citytalli® Maikkulan kohteemme sijaitsee osoitteessa Haarasuonkuja 1, 90240 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

KARHUKEDONTIE

OULU

Karhunkedontien Citytalli® kohteemme sijaitsee osoitteessa Karhunkedontie 6, 90410 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

GNEISSITIE

OULU

Gneissitien Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Gneissitie 19, Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

LAAKERIKUJAN TALLIT

OULU

Laakerikujan Citytalli®-kohteen hallit A, B, C ja D sijaitsevat osoitteissa Laakerikuja 2 ja 6, 90630 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

MEISTÄ

Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.
Tutustu talleihin

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
LASKUTUSTIEDOT
TEUVO PAKANEN
p. 050 521 7124
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi
Ota yhteyttä