ROVANIEMI

NAPAPIIRI 2

ROVANIEMI

Rovaniemen Innokaaren uusin Citytalli®-kohteemme sijaitsee loistavalla paikalla lentokentän läheisyydessä. Kohde on valmistunut marraskuussa 2019.

LUE LISÄÄ

KEMPELE

HAKAMAA 2

KEMPELE

Uusi Citytalli®-kohde hyvällä sijainnilla Kempeleessä, Hakamaan teollisuusalueella Pulkkisentiellä. Tallit ovat muuttovalmiita.

LUE LISÄÄ

OULU

GNEISSITIE 21

OULU

Oulun Gneissitien Citytalli®-kohteeseen valmistuu tallitiloja ja yritystiloja, joilla on käytössään yhteiset asiakas- ja neuvottelutilat, keittiö ja sauna.

LUE LISÄÄ

TOPPILA

OULU

Uusi Citytalli® kohde tulossa loistavalle sijainnille Toppilaan, vain 3 kilometrin päähän Oulun keskustasta. Kohteeseen valmistuu perustalleja ja pienvarastoja.

LUE LISÄÄ

JAAKOLANTIE 9

OULU

Uusi kohde myynnissä Oulussa. Oulunlahden Citytalli® valmistuu joulukuussa 2020. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jaakolantiellä. Kohteen tallikoot ovat 28 m2-76,5 m2 välillä. Kohde on nyt myynnissä. Ole nopea ja varaa omasi – tallitiloilla on nyt kova kysyntä!

LUE LISÄÄ

HAUKIPUDAS

REVONTIE

HAUKIPUDAS

Haukiputaan Revontien uudessa Citytalli®-kohteessa on kaukolämpö, lattialämmitys ja oma tontti.
Loistavalla sijainnilla!

LUE LISÄÄ

MUUT KOHTEET

TAKALAANILA

OULU

Oulun Takalaanilassa sijaitseva, Hajottamotielle on tulossa uusi Citytalli®-kohde löytyy osoitteesta Hajottamotie 3. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

NAPAPIIRI 1

ROVANIEMI

Rovaniemen Napapiirille Innokaaren ensimmäinen Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Innokaari 14. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

MAIKKULA

OULU

Citytalli® Maikkulan kohteemme sijaitsee osoitteessa Haarasuonkuja 1, 90240 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

KARHUKEDONTIE

OULU

Karhunkedontien Citytalli® kohteemme sijaitsee osoitteessa Karhunkedontie 6, 90410 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

GNEISSITIE

OULU

Gneissitien Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Gneissitie 19, Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

LAAKERIKUJAN TALLIT

OULU

Laakerikujan Citytalli®-kohteen hallit A, B, C ja D sijaitsevat osoitteissa Laakerikuja 2 ja 6, 90630 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä


MEISTÄ

Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.
Tutustu talleihin

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
p. 029 7031 0150
LASKUTUSTIEDOT
TEUVO PAKANEN
p. 029 7031 0150
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi
Ota yhteyttä