CITYTALLI® SIJOITUSKOHTEENA

Sijoittaminen talliosaketiloihin? Citytalli® on myös sijoittajan näkökulmasta järkevä ja pitkäaikainen sijoituskohde. Vuokratalleissa vuokralaisten vaihtuvuus on  verrattaen pienempää kuin esimerkiksi asuntosijoittamisen saralla, ja tilan vuokralaisliikenteestä ei tarvitse sen myötä useinkaan huolehtia niin paljoa. Kaikki Citytalli® tallitilat ovat jo lähtökohtaisesti hyvin kattavasti vakiovarusteltuja ja näin ollen ne tarjoavatkin monipuolisesti ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin, niin kuluttajille kuin yrityksille: monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallit soveltuvat esimerkiksi kausisäilytykseen, autotalliksi, varastotilaksi, harrastetoimintaan tai toimitiloiksi.

Hyvien kulkuyhteyksien varrelle ja keskeisille sijainneille sijoitetut, käytännölliset ja helposti omaan tarkoitukseen muokattavissa olevat tallitilat ovatkin alkaneet herättää tallien ostaja- ja vuokraajakunnassa paljon kiinnostusta viimeaikoina. Ihmisten muuttaessa kaupunkeihin ja säilytystilojen käydessä yhä rajallisemmiksi, tuovat Citytallin® kaltaiset, ostettavissa ja vuokrattavissa olevat tallitilat helpotusta tilanteeseen. Yritystoiminnan näkökulmasta Citytalli® tilat tarjoavat loistavan liiketoiminnan kiintopisteen ja mahdollisuuden säilyttää liiketoiminnan kannalta tarpeellista tarpeistoa paikassa, johon on vaivatonta poiketa ja pysäköidä auto. Kaupungeissa korostuvan uudenlaisen tilantarpeen myötä myös sijoittaminen talliosake -tiloihin muodostuu houkuttelevaksi ja kannattavaksi vaihtoehdoksi.

Citytalli®-tilat on rakennettu erittäin laadukkaista materiaaleista luotettavan sopimusurakoitsijan toimesta, ja ne ovat siten myös sijoittajan näkökulmasta huoleton sijoituskohde. Järkevien rakennusmateriaalien ja talleissa toteutettujen pitkänäköisten ratkaisujen myötä sijoitettu pääoma on Citytalli®-sijoituksessa hyvässä tallessa tuottamassa lisätuloa.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

OSTA TAI VUOKRAA OMA TALLI?

KATSO TALLIT

Ota yhteyttä


MEISTÄ

Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.
Tutustu talleihin

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI myynti@citytalli.fi p. 029 7031 0150
LASKUTUSTIEDOT
TEUVO PAKANEN p. 029 7031 0150 teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN p. 040 838 4556 urpo@citytalli.fi
Ota yhteyttä