TUNING SCENE – DO NOT CROSS

Tekant on mopojen ja skoottereiden tuning- ja yleisosia jälleenmyyvä pienyritys, joka tarjoaa kattavan ja yhä edelleen laajenevan tuotevalikoiman. Toiminnan kasvaessa yritystoiminnalle päätettiin hankkia toimitilat.

Tekant on hyödyntänyt Citytalli®-tilaa siten, että se toimii yhdistettynä varasto-, myymälä- ja toimistotilana. Tila on jaettu parven avulla alakertaan, josta löytyy tuotevarasto ja verkkokauppalähetysten pakkausmateriaalit, kun taas parvella on mahdollista hoitaa yrityksen ja verkkokaupan pyörittämiseen liittyvät paperihommat.

Yrityksen toiminta keskittyy pääasiallisesti verkkokauppaan, joten sijainnilla ei sen puolesta ole suurta merkitystä. Osa lähellä asuvista asiakkaista noutaa kuitenkin tuotteet suoraa tallitiloista, ja myös heitä on mukava palvella, kun yrityksellä on selkeä toimipiste.

”Ollaan kyllä koettu, että sijainti on myöskin meidän asiakaskunnan, mopoilla ja skoottereilla liikkuvien, kannalta hyvä. Tänne on helppo ja kätevä tulla, vaikkei ihan ydinkeskustassa ollakaan”, Teemu lisää.

ENTISÖINTIÄ, PUHDISTUSTA JA KAIVERRUSTÖITÄ

Citytalli®-tiloissa toimintaansa pyörittää myös Kaiverrus Kivikon Köpi Dahlström. Hänelle Citytalli toimii päivittäisenä työtilana, joka tarjoaa tarvittavan varustelun hautakivien työstämiseen. Verstaana toimivassa tilassa muun muassa entisöidään, puhdistetaan ja kaiverretaan hautakiviä.

”Tekniset tiedot osuivat kerrasta kohdilleen tarpeidemme kanssa, joten valinta oli sitä myöden selvä,” Köpi summaa.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

OSTA TAI VUOKRAA OMA TALLI?

KATSO TALLIT

Ota yhteyttä


MEISTÄ

Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.
Tutustu talleihin

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI myynti@citytalli.fi p. 029 7031 0150
LASKUTUSTIEDOT
TEUVO PAKANEN p. 029 7031 0150 teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN p. 040 838 4556 urpo@citytalli.fi
Ota yhteyttä