”KAIKKI SUUNNILLEEN SAMAAN PAIKKAAN”

Citytallilta® löytyy varastotila tarpeeseen kuin tarpeeseen. Kari hankki Citytalli®-tilan yksityiseen varastokäyttöön. Tavaran ja välineistön säilyttämisen lisäksi tallitila soveltuu myös erilaisiin korjaus- ja kunnostustöihin. Pääasiallisesti varastossa puuhaillaankin erilaisia autoiluun ja omiin harrastuksiin liittyviä puhteita. Varastointikäytössä tärkeässä roolissa ovat luonnollisesti erilaiset hyllyratkaisut. Citytalli®vakuutti Karin siksi, että tallin seinät ovat paikallaan rakennettuja, puurunkoisia. Vahva seinärakenne kestää hyvin myös seinille kiinnitettävät hyllyt ja monipuolistaa siten toteutettavia säilytysratkaisuja.

”Lisäksi puhtaina hyötyinä voidaan mainita kaukolämmöllä toimiva lattialämmitys – sillä oli todella suuri rooli tallia valittaessa. Kaukolämpöratkaisun myötä ei tilaan tarvita erillistä lämminvesivaraajaa, joka olisi ollut sekä kustannus- että tilakysymys. Citytalli mahdollistaa monenlaisen tekemisen myös siinä mielessä, että tallissa ei ole tulityökieltoa. Myös se oli minulle tärkeä kriteeri”, Kari summaa.

”Sehän tässä oli se päätavoite; että saa kaikki suunnilleen samaan paikkaan niin, ettei tavarat ole pitkin maailmaa kun niitä tarvitsee. Tosin nyt kun ajattelee, niin kai tämä varasto voisi olla vielä suurempikin…” Kari tuumii.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

OSTA TAI VUOKRAA OMA TALLI?

KATSO TALLIT

Ota yhteyttä


MEISTÄ

Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.
Tutustu talleihin

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI myynti@citytalli.fi p. 029 7031 0150
LASKUTUSTIEDOT
TEUVO PAKANEN p. 029 7031 0150 teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN p. 040 838 4556 urpo@citytalli.fi
Ota yhteyttä