Slide YRITYS Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä. LUE LISÄÄ

YRITYS

Yritys perustettiin 2015, mutta ensimmäiset pari vuotta toiminta oli vielä pienempää yrittäjien toimiessa päivätöissä muissa hommissa. Ensimmäinen tallipaketin valmistuessa tammikuussa 2016 meno alkoi kiihtyä. Tallit menivät heti kuin kuumille kiville. 

Markkinoilta selvästi uupui kunnollisia harrastustiloja. Tähän tarpeeseen aloimme tuottaa tiloja. Oikeastaan alusta asti oli selvää että kohteet rakennetaan itse. Tällä varmistamme, että tiloista saadaan juuri sellaisia kuin haluamme. Reilussa viidessä toimintavuodessa talleja on tehty yli 300 kappaletta, kokonaispinta-alaltaan toista hehtaaria. 

Meille on tärkeää että tilat ovat just eikä melkein. On tärkeää että asiakas ostaessaan tai vuokratessaan tallin tuntee saavansa juuri sen mitä on alunperin suunnitellutkin. Kohteet suunnitellaan ja toteutetaan suoraan asiakkaan toiveiden mukaan. Tiloja on tehty monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Löytyy esimerkiksi pienpanimoa, bändikämppää, toimitilaa ja erilaisia huolto- ja varastotiloja sekä tietysti erilaisia harrastetiloja.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

OSTA TAI VUOKRAA OMA TALLI?

KATSO TALLIT

Ota yhteyttä


MEISTÄ

Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.
Tutustu talleihin

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI myynti@citytalli.fi p. 029 7031 0150
LASKUTUSTIEDOT
TEUVO PAKANEN p. 029 7031 0150 teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN p. 040 838 4556 urpo@citytalli.fi
Ota yhteyttä